Selamat datang ke Klinik Premier


  Telefon/ Whatsapp/ SMS: +60-12-662 5552   ATAU   Atur Janji Temu

Atur Janji Temu

Loading...

Perkhidmatan Perubatan Estetik Kami

Dengan adanya seramai sembilan orang doctor kecantikan serta pelbagai mesin dan produk untuk menepati keperluan setiap pelanggan di cawangan Bangsar Baru, Taman Tun Dr Ismail, Puchong, KL City, Mont Kiara dan Cheras. Klinik Premier menjanjikan perkhidmatan profesional, hasil yang cemerlang dan harga yang kompetitif. Mari alami sendiri apa yang menjadi pujian ribuan pelanggan kami.

Rawatan Laser
Rambut Gugur
Program Penurunan Berat Badan
Rawatan Laser

Klinik Premier menggunakan mesin-mesin laser yang tercanggih dan terkini sahaja untuk menawarkan hasil yang sebaik-baiknya kepada anda. Mesin-mesin termaju yang diluluskan oleh FDA ini menjamin bahawa keselamatan anda akan tetap terpelihara. Para doktor kami mempunyai…

Lihat Lagi
Lihat Semua Perkhidmatan

Kata Alu-aluan Dr. Chen

Klinik Premier adalah sebuah klinik estetik yang bercawangan strategik di Bangsar Baru, Taman Tun Dr Ismail, Puchong, KL City, Mont Kiara dan Cheras. Di bawah lesen Kementerian Kesihatan Malaysia, Klinik Premier menawarkan pelbagai rawatan kecantikan yang dapat membantu anda memperoleh kesempurnaan yang anda kehendaki dari segi kecantikan dan kesihatan. Klinik Premier dilengkapi teknologi moden, mesin-mesin terkini dan doktor-doktor bertauliah yang berpengetahuan khusus dalam bidang perubatan estetik. Para pelanggan kami yang berpuas hati datang dari pasaran tempatan dan serantau. Kami menjamin panduan profesional dan rawatan yang disesuaikan khas untuk mencapai hasil yang sebaik-baiknya. Mari alami sendiri apa yang menjadi pujian ribuan pelanggan kami!

Kenapa Pilih Kami?

  • Para doktor dan kakitangan yang bertauliah dan berpengalaman
  • Harga perkhidmatan yang kompetitif tanpa mengorbankan kualiti
  • Pelbagai perkhidmatan kecantikan
  • Menekankan keselamatan dan hasil yang terbaik
  • Rundingan peribadi dan professional dari doctor perubatan kami
  • Skim bayaran yang mudah bagi pemegang kad kredit
  • Ruang letak kereta percuma betul-betul di hadapan pintu klinik
Lihatlah Doktor-doktor Kami