Selamat datang ke Klinik Premier


  Telefon/ Whatsapp/ SMS: +60-12-662 5552   ATAU   Atur Janji Temu

Perihal Kami

SIAPA KAMI

Klinik Premier, antara klinik kecantikan yang terkemuka di Malaysia, percaya bahawa setiap insan itu cantik dan kami ingin menyerlahkan kecantikan dalaman yang ada pada anda. Kami berusaha menyampaikan khidmat penjagaan yang termaju dalam bidang perubatan estetik, dan meningkatkan keyakinan dan pandangan hidup semua pesakit kami. Sama ada anda perlukan perkhidmatan yang ringkas ataupun rawatan yang panjang dan rumit, pasukan pakar kami yang terlatih sepenuhnya akan memastikan anda menerima perapian kami yang sebaik-baiknya melalui aneka perkhidmatan yang kami sediakan.

Dengan adanya cawangan-cawangan kami di Bangsar Baru, Taman Tun Dr Ismail, KL City, dan Mont Kiara Kuala Lumpur, serta Puchong dan Cheras, Selangor, kami berlokasi strategik untuk melayan anda. Cawangan baharu kami akan dibuka di Bandar Sunway tidak lama lagi!

Klinik Premier Bangsar

BERADA DI TERAJU BIDANG INOVASI

Klinik Premier dilengkapi teknologi moden dalam perubatan estetik dan bermatlamat memberi anda perkhidmatan dan prosedur rawatan yang terkini supaya anda mendapat seberapa banyak pilihan yang boleh. Kami mengimport mesin-mesin yang moden supaya pesakit kami mendapat manfaat teknologi moden yang ada di pasaran. Kami juga ada bermacam-macam perkhidmatan dan rawatan untuk menangani hampir apa jua ketidaksempurnaan yang ada pada anda. Memandangkan penampilan dan keselamatan anda sangat penting bagi kami, maka kami akan sentiasa berada selangkah di hadapan pesaing untuk memastikan anda mendapat hasil yang sebaik-baiknya.

Klinik Premier Bangsar

MENGUTAMAKAN KEPERLUAN ANDA

Ramai pesakit bimbang apabila mereka hendak menjalani rawatan kecantikan, tetapi sebenarnya tidak perlu begitu kerana pasukan doktor estetik kami akan menghilangkan rasa takut itu. Bergantung pada kehendak anda, kami akan memberikan nasihat pakar dan membimbing anda apabila mempertimbangkan setiap pilihan ada. Kami akan memastikan anda faham sepenuhnya dan bersetuju memilih sesuatu kaedah rawatan sebelum meneruskan prosedur.

Kurang pasti rawatan mana yang terbaik untuk anda? Biarlah kami kemukakan pilihan yang ada untuk mencapai hasil yang sebaik-baiknya. Tidak suka menjalani pembedahan? Untuk merawat bahagian tubuh yang tidak sempurna dan yang cacat rupa, kami ada pelbagai prosedur yang tidak melibatkan pembedahan tetapi tetap memberikan hasil yang menakjubkan.

Jangan biarkan ketakutan menghalang anda. Kami akan membimbing anda pada setiap langkah rawatan. Sila atur janji temu dengan kami hari ini juga!

Klinik Premier Taman Tun Dr Ismail

NILAI-NILAI TERAS KAMI

  • Memberikan nasihat yang jujur dan ikhlas kepada semua pesakit kami
  • Menyediakan suasana yang selesa supaya pesakit berasa tenang
  • Menyampaikan khidmat penjagaan dan usaha yang terbaik untuk mencapai rupa yang dikehendaki oleh pesakit
  • Membantu pesakit menyerlahkan sisi paras yang terbaik
  • Menyediakan suasana kerja yang selamat dan menyeronokkan, dengan cara mengutamakan semangat sepasukan, muhibah dan nilai bagi semua rakan niaga, sekutu dan kakitangan kami

Klinik Premier Taman Tun Dr Ismail

Klinik Premier Puchong

Klinik Premier Puchong